Колкото и да твърди Жозе Моуриньо, че не е в конфликт с най-скъпата си покупка Пол Погба, поведението на французина издава нещо съвсем различно. Това си пролича в интервюто на халфа пред английските медии от понеделник сутрин. 

В него той взе отношение по изказването на Специалния веднага след домакинската издънка срещу Уулвърхемптън, че тимът му си е заслужавал да не победи, защото е допуснал твърде много дефанзивни грешки. Без да назовава португалеца, Погба избухна срещу него в пасивно-агресивен стил. 

"Играчите не сме виновни за нищо! У дома ние трябва да атакуваме, да атакуваме, да атакуваме. Това е "Олд Трафорд", за Бога! Ние сме на този стадион, за да атакуваме! Съперниците се плашат, когато видят Манчестър Юнайтед да атакува и да атакува у дома си. Само това беше нашата грешка, че не атакувахме безспирно."

"Не мога да ви кажа какво ни спираше да атакуваме в този мач и какво ни спира като цяло. Не съм мениджърът аз, за да ви дам този отговор. Аз съм просто футболист. Но не съм аз звеното, което спира Манчестър Юнайтед", заяви Погба и отговори в подобен стил, а и с ехидна усмивка, на въпрос дали наистина е имало достатъчно темпо в играта на отбора. 

"Не съм аз човекът, който може да ви отговори. Аз не съм мениджърът. Очевидно е, че трябва да видим различни опции, различни изпълнители. Но моето разбиране за играта е това - трябва да играем с повече скорост, да се движим по-добре", сподели Погба.