Централният защитник на Манчестър Юнайтед Джони Еванс може да остане на „Олд Трафорд“ и през следващия сезон. 36-годишният национал на Северна Ирландия може да бъде оставен в клуба в зависимост от другите трансфери през лятото.

Daily Mail твърди, че информациите за предстоящото пенсиониране на Джони Еванс може да се окажат силно преувеличени. Селекционерът на Северна Ирландия Майкъл О'Нийл отхвърли последните спекулации в социалните медии преди мача на неговия отбор срещу Шотландия на „Хемпдън Парк“ във вторник вечерта, а източници от Юнайтед също хвърлиха съмнение относно перспективата Еванс да окачи бутонките в края на сезона.

36-годишният ветеран също се смята, че няма желание все още да приключва активната си кариера и е в изчакване на това дали ще получи нов договор от Юнайтед или ще трябва да търси друг клуб. Преди началото на сезона Еванс подписа договор за една година миналото лято, но ново 12-месечно предложение ще зависи от евентуалните входящи и изходящи трансфери на „червените дяволи“.