Мачът на Манчестър Юнайтед с Уулвърхемптън може да не завърши по желания начин за "червените дяволи", но завинаги ще влезе в историята. Защото в него гол за тима отбеляза 500-ият различен футболист. 

Това беше лятното попълнение Фред, който откри резултата, но това не се оказа достатъчно за победата и мачът завърши 1:1. Това накара английските медии да изброят всички голмайстори в историята на Юнайтед и да ги подредят по броя на попаденията им във всички турнири. 

Съвсем очаквано, в тази класация има и българско участие в лицето на Димитър Бербатов. Българинът наниза 56 гола за отбора в надпреварите, в които участва и това му отреди доста престижна позиция сред 500-те голмайстори. 

37-годишният нападател се нареди на 41-а позиция по брой попадения, като я дели с Харолд Холси и Албърт Куиксол. И изпреварва имена като Гордън Страхан, Златан Ибрахимович, Луиш Нани, Теди Шерингам и много други. 

Лидер по отбелязани попадения с червения екип е Уейн Рууни, който преди малко повече от година задмина сър Боби Чарлтън. Той има 253 попадения на сметка си във всички турнири с червения екип.