Манчестър Юнайтед е много по-последователен, откакто добави богатия опит на Каземиро в редиците си, като неговите качества подпомагат колективните усилия в двата края на терена. Полузащитникът обаче няма да играе за "червените дяволи" четири мача, след като получи втория си пореден червен картон за сезона, като Рафаел Варан, който беше съотборник с бразилеца в Реал Мадрид, е наясно колко трудно ще бъде за отбора на Ерик тен Хаг да се противопостави на загубата на толкова силен играч.

"Каземиро е играч, който е много важен за нас. Той носи баланс на отбора и състава, но ние имаме страхотен колектив и трябва да намерим друг баланс без него. Но имаме добри играчи на всяка позиция на терена и сме готови за следващите мачове. Мисля, че беше много разочарован, защото никой не иска да излезе от терена преди края, но както казах, това е част от футбола. Очевидно беше много разочароващо, но можем да се съсредоточим върху следващите мачове и това е", сподели Варан.

Юнайтед ще бъде без Каземиро за четвъртфиналния сблъсък от ФА Къп с Фулъм в неделя, докато той също ще пропусне мача с Нюкасъл веднага след международната пауза, както и поредните домакински срещи във Висшата лига с Брентфорд и Евертън.