В отбора на Манчестър Юнайтед стоят изцяло зад мениджъра Оле Гунар Солскяер и нямат намерение да го уволняват. Наставникът на „червените дяволи“ имаше трудни няколко седмици след поредната загуба от Лестър в събота. Неговият тим допусна и равенство срещу Евертън и загуби от Астън Вила и от на „Олд Трафорд“.

Но въпреки разочароващите резултати и призивите на феновете той да бъде отстранен, в Юнайтед подкрепят своя наставник. „Sun“ твърди, че ръководството на клуба е доволно от посоката, в която върви отбора. На „Олд Трафорд“ искат да води дългосрочно проекта и не смятат да се разделят с него.

По-рано пък се появиха информации, че на Солскяер ще му бъдат предоставени около 70 милиона паунда за трансфери през януари, ако тимът все още е в борбата за титлата.

„Червените дяволи“ вече пръснаха солидна сума за нови през лятото, когато бяха привлечени Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, Рафаел Варан от Реал Мадрид и Кристиано Роналдо от Ювентус.

В същото време Ман Юнайтед влиза в доста тежка серия до края на месец ноември. Тимът се изправя срещу Аталанта в Шампионската лига в сряда, а след това те имат мачове с Ливърпул, Тотнъм, отново Аталанта, Манчестър Сити, Челси и Арсенал.