Изпълнителният вицепрезидент на  Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е готов да уволни мениджъра Оле Гунар Солскяер, ако резултатите на отбора не се подобрят, твърдят медиите на Острова. „Червените дяволи“ загубиха два от трите си мача във Висшата лига през новата кампания, а точно преди международната пауза бяха разгромени с 6:1 насред „Олд Трафорд“ от Тотнъм.

Бившият мениджър на „шпорите“ Маурисио Почетино е главният кандидат за мястото на Солскяер като и според „Mirror“, Уудуърд е „настоявал лично”, че е готов да махне норвежеца от позицията му, ако формата на Юнайтед продължи да се влошава.

Докладът твърди, че Уудуърд е използвал Ливърпул като пример. Клубната легенда на червените“ Кени Далглиш беше уволнен през 2012 година заради незадоволителни резултати, след като остави „мърсисайдци“ на осмата позиция в класирането. Точно от подобен развой се опасява силният човек в Юнайтед.

Солскяер изглежда е изправен пред трудна задача през следващите няколко седмици, тъй като Юнайтед се изправя срещу Пари Сен Жермен и РБ Лайпциг в Шампионската лига, като те ще бъдат домакини както на Челси, така и на Арсенал във Висшата лига.

В допълнение към всичко това, „червените дяволи“ имаха тежък летен трансферен прозорец, в който не успяха да вземат нито една от основните си цели, сред които бе и Джейдън Санчо.