Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо и Пол Погба избягвали дори да си говорят, пишат медиите в Англия. Според бртианското издание "The Sun" 25-годишният полузащитник избягвал контакт с потугалския наставник, след като на няколко пъти остана извън титулярния състав през изминалия месец.

Погба: Меси е невероятен

Погба бе оставен на резервната скамейка в мачовете от Шампионската лига срещу Севиля. В крайна сметка "червените дяволи" изненадващо отпаднаха от турнира след общ резултат 1:2 в двете срещи.

Взаимоотношенията между Погба и Жозе изглеждат доста обтегнати, макар именно 55-годишният специалист да го привлече в тима през лятото на 2016 година, правейки го най-скъпия футболист в света тогава. "Червените дяволи" платиха 89 милиона паунда за футболиста, който обаче така и не оправда огромните очаквания към него. 

Мино Райола започна да търси нов отбор на Погба

Предстои да разберем дали Специалния ще опита да възстанови добрия тон и да включи отново в плановете си Погба. В противен случай френският футболист по всяка вероятност ще иска да напусне тима. Наскоро дори се появи информация, че агентът му Мино Райола вече е предложил Погба на някои от най-богатите отбори в Европа, които могат да си позволяват да вземат играча.