Манчестър Юнайтед се отказа от идеята да привлече Ерик Дайър от Тотнъм, съобщава „Sky Sports”. От лондонския клуб са отказали дори да дискутират евентуалната възможност за продажба на футболиста, което е отказало „червените дяволи” от намеренията им.

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е категоричен в намерението си да задържи Дайър в своя състав и през следващия сезон.

Ерик Дайър има още четири години до края на договора си с тима и Маурисио Почетино няма абсолютно никакво намерение да се разделя с него.

Дайър премина в Тотнъм от редиците на Спортинг Лисабон през 2014 година и успя да се утвърди като един от най-добрите полузащитници не само в тима от Лондон, но и в цялата Висша лига.

Откакто акостира при "шпорите", Дайър е записал за тима 135 мача, а освен това има и 19 двубоя за националния тим на Англия.

Манчестър Юнайтед с финална оферта за футболист на Тотнъм

Очаква се Манчестър Юнайтед да съсредоточи усилията си върху привличането на Неманя Матич от Челси, но ще срещне сериозна конкуренция в лицето на Ювентус за подписа на сръбския футболист. 

Манчестър Юнайтед изкушава Дайър с двойно по-висока заплата