Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде пресконференция преди мача с Рединг за ФА Къп. Нидерландският специалист коментира кадровите проблеми в състава, както и как "червените дяволи" ще подходят към срещата с Рединг.

„Може да сме фаворит на хартия срещу Рединг, но футболът не се решава на хартия, а на терена. Трябва да сме подготвени за всеки мач и всеки опонент. За тях този мач е един шанс, но ние трябва да останем напълно фокусирани. Искаме да побеждаваме във всеки мач, всеки следващ е най-важен за мен“, сподели Ерик тен Хаг.

„Имаме кадрови проблеми, но все пак имаме добра селекция и добър състав, с който да излезем срещу Рединг. Джейдън Санчо тренира с групата и аз виждам, че се подобрява. Дали ще играе? Ще взема решението след края на последната ни тренировка на Карингтън. Джейдън прави малки стъпки и се подобрява, мога да потвърдя, че скоро ще го видим в игра“, допълни той.

„Имаме различни идеи за развитие на различните играчи, обмислили сме офертите за отдаване на футболисти под наем. Някои ще бъдат пуснати, но за други имаме планове, които са включени с развитието на младите футболисти тук в Манчестър Юнайтед“, разкри нидерландският специалист.