Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че уважава критиците и дори приема някои от техните предложения.

"Първо, трябва да кажа, че уважавам критиците. Има много такива. Всеки може да имаме мнение за футбола. Когато си на такава работа, трябва да приемаш това, но имам предвид всяка критика", каза Тен Хаг преди днешното домакинство срещу Тотнъм в шестия кръг на английската Висша лига.

"Не чета, разбира се, всички критики. Това не е възможно, а и дори не искам да знам, но има и добри съвети", добави нидерландецът.

"Разбирам представата, която мнозина имат за Манчестър Юнайтед, защото историята на клуба е толкова голяма. Но ние направихме избор за млади футболисти, които все още не са на толкова високо ниво. Не може и да очакваме от тях на бъдат. Трябва да ги развиваме, а те самите да се подобряват, а ние да изградим един отбор с постоянство. В последните две години тимът показа, че те могат да се справят, а и да печелят трофеи, но ни трябва повече постоянство", коментира още Ерик тен Хаг.

"Съдят ни след всеки мач и това е нормално. Всички очакват Юнайтед да побеждава във всеки мач. Знаем го. Това не е тайна за никого. Когато си в този клуб, трябва да се справят с този фактор. Няма значение дали си млад или стар. Клубът има амбицията да играе на най-високо ниво и искаме да постигнем това и в Шампионската лига в бъдеще. Имаме два пътя - един във Висшата лига и един в Лига Европа", допълни Тен Хаг. /БТА