Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг може да изгледа на живо последния мач на новия си отбор за този сезон. Както е известно, 52-годишният нидерландец подписа тригодишен договор, който ще влезе в сила от лятото, когато ще замени настоящия временен наставник Ралф Рангник.

„The ​​Athletic“ пише, че Тен Хаг иска да гледа последния мач на Юнайтед за сезона, който е срещу Кристъл Палас на „Селхърст Парк“, тъй като започва с плана си за следващия сезон. Изданието уточнява, че все още не е решено дали нидерландецът наистина ще присъства на мача следващата неделя.

26 снимки

Тен Хаг вече спечели титлата в Ередивизи с Аякс миналия уикенд и ще изведе тима за последния си мач начело на столичани в неделя, когато гостуват на Витес.

Юнайтед не играе този уикенд и му остава само мач, а целта им да подпечатат мястото си в Лига Европа. В крайна сметка Тен Хаг може да присъства в английската столица, за да види къде ще завърши новият му отбор в таблицата и следователно в какво европейско състезание ще участва.

В началото на този уикенд Юнайтед е шести в таблицата, с три точки пред Уест Хем, който е на седмото място. „Чуковете“ имат обаче още два мача до края на сезона, а първият от тях е в неделя срещу лидера във Висшата лига Манчестър Сити на „Лондон Стейдиъм“.