На Манчестър Юнайтед беше нанесен удар, след като Каземиро получи петия си жълт картон за сезона срещу Кристъл Палас, което го извади от неделния сблъсък срещу първия във Висшата лига Арсенал. Мениджърът на "червените дяволи" Ерик тен Хаг обаче искаше да подчертае, че неговият отбор вече е надделял над "артилеристите" този сезон, когато бразилският полузащитник се появи само като късна смяна.

"Последният път победихме Арсенал без Каземиро. Този път ще трябва да направим същото. Каземиро очевидно е наистина важен играч за нас и той е една от причините да сме в позицията, в която сме сега. Имаме отбор и трябва да запълним тази празнина и да направим правилен план, а отборът трябва да го изпълни. Като отбор вече показахме как да победим Арсенал", сподели Тен Хаг пред Скай Спортс.

Откакто започна да престоя си във Висшата лига, Каземиро се превърна в огромна част от изкачването на Юнайтед в таблицата, помагайки им да станат дори претенденти за титлата. Тен Хаг сега трябва да прецени възможностите си за това как най-добре да замени бразилеца срещу силната халфова линия на Арсенал, като Скот Мактоминей или Фред вероятно са опциите за "червените дяволи".