Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че отборът му се е провалил при опита си да поддържа интензитета при равенството с Твенте (1:1) в Лига Европа, предаде Ройтерс.

"Задържахме ги в мача, водехме с 1:0, имахме контрол на срещата", коментира нидерландецът. "Трябваше да бъдем постоянни и да продължим и през второто полувреме. Но ние свалихме нивото и допуснахме изравняване", каза още той.

"Не трябваше да се отказваме, длъжни бяхме да търсим втори гол, а така ги оставихме живи и ни наказаха след наша грешка", смята Тен Хаг.

"Голът им беше отборна грешка, не можем да оставим футболист на Твенте да дриблира през почти целия терен или поне половината, без да го спрем", сигурен е мениджърът.

"Това е неприемливо, но можем да допуснем такъв гол. Трябва да сме концентрирани през целия мач, след като поведохме, трябваше да търсим втори", повтори Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед е домакин на Тотнъм в мач от Висшата лига в неделя преди следващия мач на тима в Лига Европа срещу Порто на 3 октомври.