След значителния напредък, постигнат през първата половина на сезона, с Манчестър Юнайтед, който все още се бори на четири фронта и е най-близкият съперник на Арсенал и Манчестър Сити във Висшата лига, Ерик тен Хаг очевидно чувства, че има още място за подобрение и призова тези, които са над него да се възползват от всички възможности, свързани с трансфери през следващите дни.

"В следващите дни, ако имаме възможност, бих се възползвал, но не зависи само от мен. Мисля, че винаги това трябва да бъде подходът в този клуб. Всеки ден трябва да ставаш по-добър, така че ако има възможности да ставаш по-добър, трябва да правиш удари на пазара, това е моят подход. Търся, правя проучвания, имам идея и профили за укрепване на отбора", сподели Тен Хаг.

Несигурност цареше на "Олд Трафорд" след ненавременното напускане на Кристиано Роналдо миналата година, но отсъствието на легендарната фигура отвори врати за други. Маркъс Рашфорд е във формата на живота си и не спира да бележи. Манчестър Юнайтед има няколко зони, в които ще иска да се укрепи до края на трансферния прозорец, но се очаква през лятото да са по-сериозните попълнения в тима.