Ерик тен Хаг настоя, че клубът трябва да привлече "по-добри играчи", за да има някакъв шанс за титлата през предстоящия сезон. Манчестър Юнайтед си осигури мястото в Шампионската лига с впечатляваща победа с 4:1 над Челси в предпоследния си мач от Висшата лига.

"Трудно е да се каже в този момент, сега трябва да видим как ще се справим м трансферния прозорец, но ако гледам сега, имаме нужда от повече играчи. Но нямам толкова много търпение, това е една от грешките ми", започна Тен Хаг.

"Искаме да спечелим всеки мач, но също така, както току-що се опитах да обясня, тук е трудно, има наистина добри отбори, особено този сезон. Манчестър Сити играе наистина изключителен футбол. Имаме път да вървим, ние сме в правилна посока, имаме работа за вършене, така че работата е в ход", добави специалистът

"Мисля, че в тази лига това е добра база да бъдеш в челната четворка, но, да, искаме да се състезаваме за титлата. Сега сме далеч, така че имаме много работа за вършене, постигнахме напредък с този отбор, с този състав, но имаме нужда от по-добри играчи, ако искаме да се състезаваме за най-големите трофеи", завърши Тен Хаг.