Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че е сигурен, че преди затварянето на трансферния прозорец на 1 септември клубът може да се сдобие с така чаканите нови попълнения.

Нидерландецът добави, че очаква също така нападателят Маркъс Рашфорд да остане в тима, въпреки че се заговори за интерес към него от страна на Пари Сен Жермен.

"Трябва да намерим начин как да усилим състава. Доволен съм от работата, която се върши, всички си сътрудничим и съм сигурен, че ще вземем играчите, които искаме. Не мога да говоря обаче за конкретни имена, тъй като тези футболисти имат договори с други клубове", каза нидерландецът ден преди мача с Брентфорд от втория кръг във Висшата лига.

Тен Хаг определи като много важен играч Рашфорд и добави, че има пълна вяра в него, въпреки незадоволителната форма на английския национал през последната година и разочароващото му представяне срещу Брайтън преди седмица.

"Той е много важен играч. Още от първия ден, в който дойдох тук, съм много доволен от него. Не искам да го губя, той със сигурност е в плановете ми за Манчестър Юнайтед", каза наставникът.

Бившият треньор на Аякс не пожела да отговори на въпроса дали Кристиано Роналдо ще започне като титуляр при гостуването на Брентфорд. Португалецът започна от пейката мача с Брайтън в първия кръг.

"Роналдо имаше добра тренировъчна седмица. Той вече изигра по едно полувреме в два мача. Утре ще реша дали да бъде титуляр. Това е мое решение и ще го запазя за себе си", завърши Ерик тен Хаг.

Аут за двубоя с Брентфорд са централният защитник Виктор Линдельов и нападателят Антони Марсиал, които са с травми.