Манчестър Юнайтед направи три нови попълнения през януари, като привлече Джак Бътланд, Вут Вегхорст и Марсел Забицер, всички под наем. Други отбори, които се борят за топ 4, са далеч по-активни на пазара, като Челси привлече осем играчи, а лидерът в лигата Арсенал се подсили с четирима, за да помогнат в битката за титлата. Въпреки това Тен Хаг призна, че вярва, че има дълбочината на състава, за да се състезава до края на сезона.

"Сформирахме и изградихме отбор, инвестираме и през лятото. От този момент нататък става въпрос за развитие на отбора и това трябва да дойде на тренировъчната площадка, трябва да дойде в мачовете, ще развиваме екипа. Това е предимството да имаш толкова много мачове, че можеш да работиш върху това и не е нужно да чакаш толкова дълго (за следващия). Има лимит за всеки играч, но ние имаме дълбочина в нашия състав.

Може би нямаме дълбочина, колкото други отбори, но това има нещо общо с подхода ви към него и начина, по който управлявате натоварването. Ако го направите правилно, мисля, че можете да стигнете далече" сподели Тен Хаг.

Юнайтед действа бързо, след като откри степента на контузията на Кристиан Ериксен, която ще го извади от игра до април, като привлече Забицер в последния ден от трансферния прозорец. Датчанинът беше неразделна част от възраждането на формата на Юнайтед, като установи добра връзка с Бруно Фернандеш и Каземиро в халфовата линия.