Група фенове на Манчестър Юнайтед са били таксувани с 5 паунда, заради голяма чанта, различна от тази, която се продава във фен магазина на клуба. Те са искали да влязат с нея на "Олд Трафорд", но са били предупредени, че трябва да заплатят за внасяне на външни чанти.

Бербо дава акъл на Юнайтед, за да остави Моу и Погба

Според хората в клуба парите от всички рециклирани торбички, които се пускат в кошчетата около и в стадиона, отиват във фондацията "Манчестър Юнайтед". Някои от фенове обаче мислят, че това са поредните "глупави" мерки на изпълнителния директор Ед Уудуърд, които по този начин иска да избие инвестициите си в трансфера на Алексис Санчес.

Всичко това обаче се прави най-вече заради новите мерки за сигурност в Англия. Съгласно тях в страната не е разрешено носенето на средно голяма или голяма чанта на публични места с цел да се намали рискът от терористичен атентат - такива каквито в последните две години имаше в Манчестър, Лондон, Брюксел и Париж. Бебешки чанти или такива за медицински грижи все пак биват допускани.

Марсиал със среща с Моуриньо, няма да подновява договора си

На "Олд Трафорд" са въведени редица нови промени в опит да се гарантира безопасността на всички посетители. Като например засилено претърсване на привърженици на входовете на стадиона, както и специално оглеждане на всички кътчета на съоръжението преди да бъдат допускани хора в него. Също така, след като на стадиона бе намерена бомба (устройство, забравено на след тренировка на полицаи) в една от тоалетните на "Олд Трафорд" при домакинството на Юнайтед на Борнемут през 2016г., клубът бе първият във Висшата лига, който назначи шеф по въпросите на сигурността и тероризма.