Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се сопна на английските медии, които тълкували както си искат думите му. В понеделник Специалния даде интервю пред френско издание, в което определи ПСЖ като "специален клуб" и веднага изданията на Острова го пратиха като треньор там. 

В Англия съзряха притеснителен подтекст в думи на Жозе

Забавното е, че това се случи само часове, след като в Англия бяха написали, че той е преподписал договора си с "червените дяволи" и ще се задържи още много дълго при тях. И в типичния си стил португалецът не пропусна да уязви английските медии. 

Специалния: Манчестър Юнайтед няма да е последният ми отбор

"Вие, английските медии, сте много интересни. Единия ден пишете, че съм подписал договор за пет години срещу милиарди долари, а на следващия ме пращате начело на Пари Сен Жермен. А истината е, че просто нищо не се случва около мен."

"Нито подписвам петгодишен договор, нито отивам в ПСЖ. Аз съм мениджър на Манчестър Юнайтед и имам договор, който изпълнявам. Просто във Франция казах, че няма да приключа кариерата си в Манчестър Юнайтед и това е."

"Но някои хора решихте да се правите на умни, да изопачите думите ми и да се опитате да ми навредите. А истината е простичка: не съм подписвал договор, но и не мисля да напускам", заяви Моуриньо на пресконференцията преди мача с Бенфика в Шампионската лига.