Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че ще говори с изпълнителния вицепрезидент на клуба Ед Уудуърд относно трансферните планове на "червените дяволи" за януарския прозорец.

Норвежецът се справя отлично след идването си на "Олд Трафорд", като спечели и петте си мача начело на тима, но призна, че надали евентуални входящи трансфери ще зависят от него.

"Сигурен съм, че ръководството има планове за трансферния прозорец, сигурно има план още от лятото. Структурата на клуба е феноменална и съм сигурен, че те имат своите цели. Аз съм тук, за да изразя мнението си по този въпрос и съм сигурен, че ще поговорим с Ед (Уудуърд), ако те планират нещо. Аз съм тук, за да работя с настоящите играчи. Всички те се представят на ниво и докато това е така, ще получават шансове. Това е моята работа - да правя подобри играчите и отбора като цяло", коментира Солскяер.

Норвежкият специалист разкри, че тимът ще замине на кратък лагер в Дубай след срещата с Рединг, за да се подготвя при по-добри условия за мача с Тотнъм от 22-ия кръг на Висшата лига.