Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира пред британските медии как се отнася към слуховете за уволнението му. В медиите упорито се тиражира, че той ще бъде уволнен след слабите игри на "червените дяволи".

"Когато комуникираме с ръководството, си говорим, че поведението и играта трябва да бъдат променени. Работим по план, не се страхувам от уволнение и продължавам да работя. Разбира се, аз зная, че трябват и резултати, но няма да харча пари, за да подпишем с играчи, ако те не подхождат на клуба", коментира Солскяер.

"Никога не съм казвал, че искам да запазя този или онзи футболист. Когато се вземе решение да се продаде играч, това произтича от различни причини. Някои от тях, които си тръгнаха не отговаряха на културата на клуба, която аз се опитвам да създам тук. Това е мое убеждение. Искам да имам в тима играчи, които имат правилно отношение към работата. Ние знаем, че те са готови да минават през стени заради клуба и заради съотборниците си. Не всеки играч го прави", каза още наставникът на "червените дяволи".