Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че ще му се наложи да прави сериозни ротации в състава си заради решението на Висшата лига да насрочи 3 мача на отбора му в рамките на 5 дни.

В неделя "червените дяволи" гостуват на Астън Вила, а във вторник и четвъртък другата седмица последователно приемат Лестър Сити и Ливърпул.

"Някои от тях няма да са щастливи, защото ще трябва да се правят промени. Трябва да видя как са играчите. Ще има недоволни от избора ми на състав. Това може да повлияе на битката за четвъртото място, но това не е мой проблем", коментира норвежецът.

От почивка е заплашен и капитанът на тима Хари Магуайър, който е играл във всяка една шампионатна минута за тима от пристигането си на "Олд Трафорд" през лятото на 2019 година.

"Ще се моля никой да не се контузи. Магуайър играе във всяка една минута, откакто е тук. Това е рекорд, с който той може да се гордее, но не виждам как ще успее да продължи така", добави Оле.

Освен петте шампионатни мача, които предстоят на Манчестър Юнайтед, на състава му остава и финал в Лига Европа срещу Виляреал, с който ще бъде завършен сезонът на 26 май в Гданск, Полша.