Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер определи предстоящото гостуване на Тотнъм като "сериозен тест".

"Червените дяволи", които имат 5 победи в 5 мача след назначаването на норвежеца, се изправят за пръв път под негово ръководство срещу отбор, който е пред тях в класирането на Висшата лига.

"Гостуване на Тотнъм на "Уембли" си е сериозен тест. Ние обаче очакваме мача с нетърпение, защото той ще ни даде по-ясна представа къде точно се намираме, спрямо водещите тимове", коментира Солскяер.

Манчестър Юнайтед изостава с 10 точки в класирането от Тотнъм, а през август "шпорите" постигнаха категоричен успех с 3:0 насред "Олд Трафорд".

Гледайте Тотнъм – Манчестър Юнайтед на 13 януари (неделя) от 18,30 часа пряко в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на PLAY DIEMA XTRA!

Полузащитникът Хуан Мата също заяви, че се наслаждава на серията от победи и той и съотборниците му искат да я удължат срещу Тотнъм.

"Радваме се на страхотна форма и ще се борим да я запазим максимално дълго време. Вече виждаме следващото предизвикателство на хоризонта, гостуване на Тотнъм в Лондон, но сега се наслаждаваме на това пътуване", написа испанецът в личния си блог./БТА