Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е наредил на играчите си да започнат веднага летните си почивки след последния мач за сезона срещу Кардиф. Той е отменил планираната за вторник сутринта последна сесия на отбора. 

С този си ход е предизвикал поредното мрънкане от скъпите звездите на "червените дяволи". Според информация ан вестник "Сън", играчите искали да се сбогуват с тези, които повече няма да останат на "Олд Трафорд" и смятали да го сторят на заниманието във вторник, което трябвало да послужи и за обобщение на сезона. И останали разочаровани от отмяната на събитието. 

Но норвежецът бил толкова вбесен от последните изяви на играчите си, че им заповядал да си тръгнат по планираните ваканции веднага след мача с Кардиф и да се явят обратно в началото на юли за старта на предсезонната подготовка. 

Още в неделя били изготвени и им били връчени специалните програми, които футболистите трябва да спазват през лятото, за да не се върнат тотално извън форма през юли и те са поели към топлите местенца по земното кълбо.