Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер призна, че отборът е играл добре само през второто полувреме на мача с Нюкасъл (3:1) във Висшата лига. Той коментира е преднината от 10 точки на Манчестър Сити.
"Не можем да влияем на други отбори, трябва да се съсредоточим върху нашата игра и да бъдем най-добрата версия на Манчестър Юнайтед във всеки мач. Случват се различни неща, има изненади във футбола.
 
През първата част не бяхме на ниво, затова трябваше да увеличим малко темпото след почивката, особено в последната третина. Винаги е трудно да се играе след гостуване в евротурнирите. 
 
Въпреки че доминирахме по отношение на притежанието на топката, нямахме много шансове за гол. Изглеждаше, че през второто полувреме се позиционирахме по-добре и затова създадохме повече напрежение пред вратата на съперника", обясни Солскяер.
 
Той коментира специално играта на Даниел Джеймс, кйто вкара втория гол, както и на 17-годишния дебютант Шола Шортайър.
 
"Радвам се за Дан Джеймс. Той беше толкова позитивен напоследък, работеше усилено и заслужаваше своя шанс. Радвам се, когато вкарва голове, защото е имал своите възходи и падения. Той е играч, който може да се използва в различни части на терена заради неговата енергия и скорост.
 
Шола е момче, в което вярваме. Искахме да му дадем малко самочувствие и да опита вкуса на мачовете във Висшата лига", завърши мениджърът на "червените дяволи".