Доста експресивно сравнение направи мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер за представянето на тима си срещу Арсенал миналия уикенд. Това беше първата загуба на "червените дяволи" под негово ръководство във Висшата лига. 

Само няколко дни след този успех "артилеристите" попиляха френския Рен и след поебдата с 3:0 на "Емирейтс" се класираха за четвъртфиналите на Лига Европа. И това даде повод на норвежеца да каже, че все пак отборът му не е играл "като ла*на" срещу този съперник и това си е проличало в мача от европейските клубни турнири. 

"Един отбор винаги е оценяван по резултатите, които постига, но изиграхме добър мач срещу Арсенал. Най-странното нещо във футбола е, че сме играли далеч по-слабо и сме печелили мачове. Ако се върнем назад, можем да кажем, че се представихме добре, но не взехме резултата, който заслужавахме."

"Много странен мач беше този с Арсенал. Резултатът от него ни боли. Но не можем да погледнем представянето си и да кажем, че се представихме като ла*на, защото истината е, че бяхме много добри. Съжалявам за израза, но това е самата истина."

"За да сме докрай честни, трябва да кажем, че не изглеждахме по споменатия начин. А и се видя, че Арсенал е страшно силен отбор, което си пролича в мача им с Рен от Лига Европа", сподели Солскяер, на чийто тим предстои сега мач от 1/4-финалите във ФА Къп.