Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле-Гунар Солскяер коментира ролята на Пол Погба в отбора, както и  отношенията между двамата. В последните мачове французинът се представя отлично и е с основна заслуга за първото място на "червените дяволи" във Висшата лига.
 
„Никога не сме имали проблеми помежду си. Говоря открито и директно с Пол. Винаги сме имали добри отношения с него. Той произхожда от страхотно семейство, много разумен човек е и разбира всичко, което му казвам.
 
Пол също е откровен и честен с мен. Хората не виждат как той допринася за атмосферата в отбора, дори когато не играе. Понякога действа като преводач за мен и няколко играчи. Винаги показва уважение към моите решения", обяснява бившият голмайстор.
 
Солскяер разкрива още, че Погба, Бруно Фернандеш и Единсон Кавани имат невероятен манталитет за победа и той го търси във всичките си играчи.
 
„Това е част от мисленето ми, когато правя селекция. Не искам да привличам големи таланти, а футболисти с характер. Защото винаги има играчи, които си мислят: „Следващата седмица има нов мач и пак ще получа заплатата си", коментира норвежкият специалист.