Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се извини на феновете на тима за представянето на „червените дяволи” при визитата си на Евертън. Гостите загубиха катастрофално с 0:4 на „Гудисън парк” и поставиха под сериозен въпрос класирането си в Топ 4 във Висшата лига.

“Днес  Евертън ни би по всички параграфи. Може би единственото нещо, с което бихме Евертън, но не мога да кажа точно, че бихме – бе фантастичната подкрепа, която имахме. Бих искал да се извиня за представянето ни”, коментира след мача Оле Гунар Солскяер.

„Бяхме фантастични в големи периоди от мача, това е първенство, в което трудно се класираш в Топ 4, да не говорим да го спечелиш. Знаем, че това е голяма задача и ние работим, за да я свършим. Трябва да я свършим заедно. Трябва да започнем от някъде и ще дадем всичко от себе си в оставащите четири мача – идват огромни двубои със Сити и Челси на „Олд Трафорд”. Това е мястото, където получаваме най-страхотната подкрепа на света”, коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед.

„Можем да променим ситуацията. Футболът е като живота. Нещата се променят бързо. Трябва да променим нещата от лошо към по-добро. Всеки тук може да каже с ръка на сърцето си, че представянето ни не бе достатъчно добро – не прилята на тим като Манчестър Юнайтед. Ние знаем това и се извиняваме на феновете”, каза още Оле Гунар Солскяер.