Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, изрази задоволството си от победата с 2:1 над ЛАСК Линц в реванша от 1/8-финала в Лига Европа. "Червените дяволи" се класираха за следващата фаза на турнира, където ще срещнат Копенхаген. 

"Знам, че футболистите имат нужда да играят, за да имат нужната острота. Някои от тези момчета не бяха играли от дълго време и това си пролича. Но ние спечелихме, дадохме възможност на младо момче да дебютира (б.р. - Теден Менги), това бе добра вечер. Свършихме си работата", заяви специалистът.

26 снимки

"Имаме намерение да стигнем възможно най-напред. Да се надяваме, че дори ще спечелим трофея. Знаем, че ни предстоят трудни мачове със сериозни отбори, първият от които е Копенхаген. Играл съм с треньора им Стале Солбакен и сме добри приятели. Говорихме си преди днешните мачове. Пожелахме си късмет и да се видим в Германия. Те си свършиха работата, ние също, така че гледаме напред. Отборите на Стале винаги са добре организирани и срещу тях се играе трудно. Там има смесица от млади и опитни играчи. Той е изградил фантастичен отбор и няма да ни е никак лесно", смята Солскяер.