Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е готов да прати Алексис Санчес при резервите или в Рома, тъй като не вижда чилиеца в първия състав.

Вчера стана известно, че Санчес за малко не се е сбил с юношата на "червените дяволи" Мейсън Грийнууд, който му е влязъл малко по-грубо по време на тренировка.

Солскяер е на мнение, че този заработващ по 500 000 паунда на седмица футболист не е нужен на неговия отбор. Норвежецът се надява да се избави от Санчес до закриването на трансферния прозорец на 2 септември.

Юнайтед е готов да плаща част от заплатата на 30-годишния чилиец, ако той се съгласи да премине в Рома под наем. Ако пък откаже да напусне "Олд Трафорд", Алексис Санчес ще стане най-високоплатената резерва в Премиършип.

Солскяер не е виждал място за него в първия състав дори и преди вчерашния инцидент между него и Грийнууд. За Санчес това бе една от първите тренировки, след като се възстанови от травма в бедрото. Той премина в Манчестър Юнайтед от Арсенал през януари 2018 г., но така и не можа да се наложи в състава заради постоянни травми и спадове във формата. /БГНЕС