Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отказа да изяви емоции след равенството с Челси 1:1. Хиксът остави Юнайтед на шестото място във временното класиране и три точки зад четвъртия Челси, който има 68 пункта. До края на сезона остават два мача. Норвежецът отличи добрата игра на своите през първото полувреме, като сравни срещата със „сините” с изминалия мач с Манчестър Сити, в който „червените дяволи” не са съумяли да поддържат ритъма и през второто полувреме.

„Момчетата стартираха фантастично, успяваха да пробият линиите на Челси и взехме ранно предимство. Второто полувреме обаче не създадохме същите проблеми на Челси”, стартира Солскяер.

„Това бе добър мач за футбола, тъй като и двата отбора можеха да спечелят, а затова смятам, че равенството е справедлив резултат. Те може би са по-щастливи с равенството. Това е един от дните, в които трябва да се замислиш за остатъка от сезона, тъй като точки се губят навсякъде”, продължи Оле Гунар Солскяер.

„Не смятам, че грешка на Давид де Хеа е повлияла на резултата. Той е фантастичен вратар и показа реакция след мача с Ман Сити. Уверен съм в него. Наясно е, че може да е по-добър. Същото беше и в мача със Сити, когато не успяхме да поддържаме ритъма от самото начало, който ние задаваме. Това не е хубаво”, завърши норвежкият мениджър на Манчестър Юнайтед.