Един от фамилията Глейзър – Аврам, който е и собственик в Манчестър Юнайтед, бе уловен на среща с принца на Саудитска Арабия Мохамад бин Салман.

Фотосът е станал по-рано през седмицата, когато американският бизнесмен е присъствал на един от най-големите младешки форуми – Мъск в арабската столица Рияд. Събитието е оглавявано именно от Салман, като принцът изрази силното си желание да инвестира сериозно в Юнайтед през миналия месец. Компания на Аврам Глейзър правеше един от директорите на Манчестър Юнайтед – Ричард Арнолд, а снимката се появи в Snapchat.

Аврам Глейзър в Рияд

източник: twitter.com/@TURKISAG

Дуото се срещна също така и с оглавяващия саудитския парламент Д-р. Мохамед Або Сак в неговия дом в Дирия в сряда. Глейзър трябваше да пристигне в Близкия Изток миналия месец, но след убийството на журналиста Джамал Кашоги, то визитата му се отложи с 30 дни.

Аврам Глейзър на среща в Рияд

източник: twitter.com/@TURKISAG

Социалните мрежи се „взривиха” от феновете на Юнайтед, които се молят тяхната „Коледа” да настъпи по-рано и да се стигне до раздяла на янките с акциите на клуба. Известен факт е, че голяма част от феновете на „червените дяволи” недолюбват управлението на фамилията Глейзър, откакто са начело на „Олд Трафорд”.