Манчестър Юнайтед може да е без най-важния си играч за голямото дерби със Сити в неделя. Полузащитникът Пол Погба е под сериозна въпросителна за битката, твърдят източници на ESPN, близки до клуба. 

Според тях, французинът не е участвал в петъчното занимание на "червените дяволи". Вместо това е провел индивидуално занимание на закрито, а засега от клуба не разкриват да има някакви сериозни проблеми с него. 

Мениджърът Жозе Моуриньо открито обяви, че няма проблеми с травми на основни футболисти, което означава, че дори да има проблеми, Погба може и да е на линия за неделния сблъсък. Но все пак явно до последно ще е под въпрос. 

Специалния и щабът му ще обърнат специално внимание на фитнеса на Погба в съботното занимание. Ако тогава той не е в достатъчно добра форма, вероятността да се появи срещу "гражданите" ще спадне драстично. 

Добрата новина за португалския специалист е, че другите двама с травми - Алексис Санчес и Ромелу Лукаку - успяха да проведат пълноценно занимание в петък и със сигурност ще бъдат на негово разположение, стига да прецени, че ще му свършат работа.