Изпълнителният директор Ричард Арнолд се срещна с недоволни фенове на Манчестър Юнайтед в бар и обсъди с тях бъдещето на рекордьорите по титли в Англия. Самите привърженици преди това планираха да се съберат пред неговия дом за организиран протест срещу управляващото семейство Глейзър. 

Вместо пред къщата си, Арнолд събра феновете на Юнайтед в кръчма, плати напитките и двете страни обсъдиха належащите клубни дела, сред които управлението на семейство Глейзър, интереса към Френки де Йонг от Барса и други. Изпълнителният директор на "червените дяволи" е заявил пред феновете, че клубът няма проблем с парите и те не спират изграждането на трансферен план от новия мениджър Ерик тен Хаг.

Информацията за срещата бе потвърдена от клуба.

"Ричард разбра, че привърженици на Юнайтед се събират в барче близо до дома му. Той отиде да се срещне с тях, черпи ги напитки, изслуша им мненията и обясни какво прави ръководството на клуба, за да го върне на мястото му, да подобри стадиона и да заздрави връзката с привържениците", твърди говорител на Юнайтед.

През миналия сезон Юнайтед направи клубен антирекорд с едва 58 точки и шесто място в класирането.