Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е пристигнал в Англия, за да проведе извънредни разговори със суперзвездата на Манчестър Юнайтед относно бъдещето му на „Олд Трафорд“. 36-годишният Роналдо отбеляза 14 гола в 21 мача, след като се завърна за втория си период на „червените дяволи“ през лятото.

Очакванията бяха тимът да се бори за титлата във Висшата лига, но вместо това те изостават на 22 точки от лидера Манчестър Сити, като загубиха шест мача през първата половина на кампанията и замениха Оле Гунар Солскяер с Ралф Рангник до края на сезона.

„The ​​Sun“ твърди, че Роналдо се страхува, че мечтата му да се върне у дома на „Олд Трафорд“ може да завърши катастрофално. Смята се, че Мендеш, дългогодишният агент на играча, наскоро е пристигнал в страната, за да поговори с Кристиано и да обсъдят притесненията му относно проблемното състояние на Юнайтед.

Смята се, че бившият играч на Реал Мадрид и Ювентус е разочарован от последните мачове на отбора, докато в същото време не е доволен и от стила на игра, който иска да наложи Рангник.

„Кристиано е много загрижен за случващото се в Юнайтед. Отборът получава много критики и той знае, че е един от лидерите. Има доста проблеми, Кристиано чувства натиск и е много стресиран от ситуацията. Той отчаяно иска неговото завръщане в Юнайтед да бъде успешно, но започва да осъзнава, че спечелването на трофеи при сегашната ситуация може да се превърне в истинска борба. Жорже е пристигнал да го види и те прекараха време в разговор за това как вървят нещата, какви според тях са проблемите и как могат да бъдат решени. Нищо не е изключено“, гласи източникът, близък до клуба пред „Sun“.