Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн призова всички в клуба да уважават и отдадат заслуженото на Ливърпул. Възпитаниците на Юрген Клоп триумфираха с титлата в Англия по безапелационен начин, а Кийн не скри възхищението си от Клоп и го поздрави за феноменалния сезон на Ливърпул.

„Няма никакво значение историческото съперничество между Юнайтед и Ливърпул. Това бе сезонът на Ливърпул и всички трябва да покажем уважение към тях. Те се представиха страхотно и аз ги поздравявам за всичко, което постигнаха. В Ливърпул могат да са горди, че разполагат с мениджър като Юрген Клоп, възхищавам му се. Той е един от най-добрите в света. Според мен Манчестър Юнайтед  много трудно може да направи това, което Ливърпул постигна през този сезон. Когато работиш правилно и знаеш какво искаш, идват и резултатите. Толкова дълго чакаха за тази титла, цели 30 години и сега имат пълното право да празнуват и да са щастливи. Призовавам всеки един клуб да се учи от Ливърпул и да види колко е трудно да спечелиш най-силното първенство в света по толкова категоричен начин“, завърши ирландецът.

 

Автор: Дидо Калинков


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.