Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс натърти още веднъж, че клубът няма никакви намерения да се разделя с една от големите звезди на отбора Джеймс Мадисън през настоящия трансферен прозорец. 

Английският атакуващ халф е изключително важна част от силния сезон на "лисиците", отбелязвайки 6 гола и асистирайки 3 пъти през настоящата кампания. Клубът е започнал преговори за нов контракт с играча, но Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към сделка за играча. 

Мениджърът на тима Роджърс обаче беше твърд в убеждението, че англичанинът няма да напуска "Кинг Пауър Стейдиъм" скоро.

"Много е трудно да измисля различен начин, по който да кажа, че той няма да напуска на всяка една пресконференция", започна бившият мениджър на Ливърпул. 

"Джеймс е голяма част от нашите краткосрочни и дългосрочни планове. Спекулациите около бъдещето му видимо не му се отразяват на играта и това е видно от последните му представяния". 

"Той е момче, което е изключително фокусирано върху това да се подобрява всеки ден. Той работи здраво на всяка тренировка и пренася това в мачовете. Нямам никакви притеснения за него", завърши Роджърс.