Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд се изказа изключително ласкаво за един от големите лидери на „червените дяволи“ Пол Погба. Французинът се представи на едно много добро ниво в мача срещу Тотнъм, а бившият защитник смята, че световният шампион с Франция вече е намерил своето място.

Фърдинанд дори погледна по-смело в бъдещето, като твърдо заяви, че вярва в Погба и е сигурен, че той ще донесе още много прекрасни моменти на феновете.

„Харесва ми какво показва Юнайтед в последно време и определено има прогрес в представянето ни. Нещата отново тръгнаха нагоре, взехме някои доста важни мачове и виждам, че сме на правия път. Очевидно и Оле намери правилния подход и успя да влезе под кожата на играчите, защото сега ситуацията е напълно различна отпреди няколко месеца. Всички се стараят, раздават се, а Погба се върна на познатото си високо ниво. Аз съм му фен, той е страхотен играч от световна класа, и ако има ден, може да реши всичко за секунди. Безценно е да разполагаме с човек като него в състава. Има още за какво да играем през сезона и съм твърдо уверен, че можем да спечелим Лига Европа, заслужаваме го. Ако завършим втори в първенството и триумфираме с европейско отличие, ще бъда наистина много доволен. Спокойно, през следващия сезон Юнайтед е способен да се върне, там където му е мястото - на върха в Англия“, коментира бившият английски национал.