Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е взел решение, с което дава надежди на „червените дяволи” да продължи кариерата си на „Олд Трафорд”. 28-годишният испанец влиза в последната си година от неговия контракт в Манчестър, а интересът към него е огромен от големите клубове.

Пари Сен Жермен и Ювентус са свързвани сериозно с трансфер на Де Хеа, докато любопитството от Реал Мадрид датира от почти пет години към стража на Юнайтед.

Въпреки това The Telegraph предава, че за нищо на света шефовете на „червените дяволи” няма да пуснат Де Хеа през това лято, дори да го изпуснат без пари през летния трансферен пазар догодина. „Червените дяволи” се надяват да намерят обща тема за обсъждане на предстоящ негов договор с клуба.

Причината за отклоняването на предложенията от отбора на Деа Хеа е, че вратарят иска чувствително завишение на заплатата и иска да се доближи до възнаграждението на Алексис Санчес (500 хиляди паунда).

Четирикратният играч на сезона на Юнайтед – Де Хеа, вярва, че именно тази заплата ще го утвърди като най-важния футболист в клуба и само при такива условия ще остане в Англия с екипа на Ман Юнайтед.