Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, не искаше да повярва, че неговият отбор е загубил с 3:4 от Челси. “Червените дяволи” водеха с 3:2 до последните секунди, но допуснаха два гола дълбоко в добавеното време и си тръгнаха победени от “Стамфорд Бридж”.
 
“Да, започнахме лошо и не се защитавахме така, както трябва. Видяхте обаче, че след това започнахме да доминираме. Играта ни беше блестяща и заслужавахме да спечелим. Не можем да изпускаме победата по такъв начин. Трябва да се научим да контролираме мачовете.
 
Лесно можем да обвиним даден футболист, но това е отборна игра. Когато се стигне до хаос, целият отбор трябва да се справи, а ние взехме грешните решения и не си помагахме. Липсваше ни концентрация в играта без топка и това се оказа фатално. Освен това, съперникът извади късмет с дузпата в края. Решението беше спорно, но ние бяхме длъжни да действаме по-добре.
 
Загубата е разочароваща, но показахме, че играем футбол на високо ниво. Резултатите са много важни и трябва да започнем да побеждаваме редовно”, заяви Тен Хаг и  добави, че още няма яснота около състоянието на контузените Рафаел Варан и Джони Еванс.