Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е имал сериозен разговор с бившия вече мениджър на тима Ралф Рангник. Това се е случило през февруари. Португалецът е бил с още няколко опитни играчи на тима, с които са поискали среща с германския мениджър.

Роналдо е бил в компанията на Пол Погба и Рафаел Варан, съобщава "The Athletic". Тримата са помолили Рангник да направи няколко промени в отбора. Нападателят е казал, че иска да играе като един от двамата нападатели и би искал да му партнира Единсон Кавани.

Португалецът е изразил мнение и че защитникът Хари Магуайър трябва да бъде отстранен от титулярния състав след поредица неуспешни изяви. 

Рангник обаче е отговорил, че смята подобен разговор за неуместен, тъй като на него не присъства Магуайър. Роналдо е казал, че защитникът е част от проблема, който пречи на отбора да постигне успехи.

Според британското издание някои от присъствалите играчи са се извинили впоследствие на своя мениджър за разговора, тъй като са се почувствали неловко