Бразилският защитник Алекс Телеш и 19-годишният халф Ханибал Мейбри са били двамата играчи на Манчестър Юнайтед, които по-рано този месец са влезли в конфликт по време на тренировка, разкрива журналистът Крис Уийлър от “Дейли Мейл”.

Става дума за инцидент по време на заниманието на отбора на 12 май. Тогава 30-годишният Телеш и по-малкият от него тунизиец са се спречкали, но са били разтървани от своите съотборници. Според “Сън” всичко се е случило пред очите на Ралф Рангник, който решил на момента да сложи край на тренировката.

Интересното е, че въпросният скандал тогава дойде след дългата пауза, която състезателите на “червените дяволи” бяха получили. След загубата с 0:4 от Брайтън в предишния уикенд мениджърът беше пуснал футболистите в 4-дневна почивка, защото те нямаха мач чак до 22 май. Вместо обаче тези играчи да се чувствали по-спокойни, те са се скарали помежду си.

Младият Ханибал вече се откроява като агресивен футболист, след като на няколко пъти тази пролет влизаше грубо на съперникови състезатели.