Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд потвърди думите си, че Оле Гунар Солскяер е човекът, от който няма по-добър, който да води Манчестър Юнайтед напред. Норвежецът бе обявен за постоянен мениджър на отбора през март след серия от силни резултати, докато бе временен наставник, но след уволнението на Маурисио Почетино от Тотнъм Хотспър набързо се прокраднаха информации, че аржентинецът ще бъде новият треньор на „червените дяволи”.

Рашфорд се намира в солидна форма при Солскяер и е ключов фактор за удължаването му на договора си клуба през  юли. „Нямаше колебание у мен дали да подпиша нов договор. Смятам, че същото е с Оле. Той иска да е тук и за мен е най-добрият треньор в света. Намираме се на една страница, която искаме да опишем с големи букви в историята на клуба. Той е страхотен човек и има интерес към клуба на сърцето си, така че няма по-добър човек за него”, призна още Рашфорд.

Ман Юнайтед се наслаждава на най-ужасния си старт в лигата от 33 години насам, след като след 12 мача е на девет точки от Топ 4 и е седми, но все пак продължава игрите си в Купата на Лигата, ФА Къп и Лига Европа.

Рашфорд потвърждава, че класиране в Шампионската лига през сезона няма да е достатъчен успех, след като Ман Юнайтед иска да печели купи. „Минаха 18 месеца, откакто спечелихме последната купа (бел.ред: точо са две години и половина). Ако тази година се класираме в Топ 4, но не вземем купа, то няма да е достатъчно. Трябва да спечелим трофеи и да се утвърдим в първенството, за да квалифицираме сезона като успешен. За мен това е важно, за феновете е важно и за всички тук”, допълни още нападателят на северозападния клуб.