Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е провел разговор с Антони Марсиал и заяви, че „ситуацията сега е разрешена“.

Марсиал, който поиска да напусне „червените дяволи“ този месец, отвърна на германския специалист, който твърдеше, че французинът не е искал да пътува със състава за гостуването на Астън Вила в събота, завършило при равенство 2:2, казвайки „Никога няма да откажа да играя мач за Манчестър Юнайтед“.

Рангник не поясни разминаването в коментарите на двамата, но настоява, че няма вече проблем с френския национал, който е на разположение за визитата на Брентфорд в сряда.

„Имах личен разговор с него в неделя относно това, което се случи и как видях аз целия проблем, и ситуацията сега е разрешена. Той не тренира вчера и онзи ден, днес вероятно ще тренира и след тренировката ще реша дали да попадне в състава или не“, каза той.

Пол Погба се очаква да се завърне за Юнайтед в началото на февруари, потвърди мениджърът на тима. Французинът, който не е играл за „червените дяволи“ от ноември насам, тренира с отбора в понеделник за първи път откакто Рангник застана временно начело на „Олд Трафорд“.

„Пол Погба тренира за първи път с цялата група вчера. Той показа колко изключителен играч може да бъде. Той няма да бъде на разположение двата мача тази седмица, но да се надяваме, че след паузата, когато играем с Мидълзбро за ФА Къп и гостуваме на Бърнли, мисля, че той може да бъде опция“, добави германецът.