Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, говори пред медиите преди гостуването на Астън Вила в двубой от 22-ия кръг на английската Висша лига. 

"Поне сега знаем от опит срещу какво ще се изправим. Знаем, че ги победихме и сега трябва да покажем най-доброто си лице, за да спечелим отново на "Вила Парк". Изненадаха ме по-слабите отбори във Висшата лига, които са много добре физически, тактически и организационно подготвени. Можеш да загубиш тези мачове срещу тях", заяви Рангник. 

"В Германия, когато някой от топ отборите озлезе срещу такъв тим, то обикновено печели, поне в осем или девет от десет случая. Ние все още сме в процес на развитие и съм наясно, че нещата няма да се получат за една нощ, но се надявам да направим няколко по-бързи крачки." 

"Един треньор никога не е търпелив и винаги искаш нещата да се случват по-бързо. Надявам се Роналдо да е на линия. Той тренира вчера за пръв път, Магуайър от два дни. Ще изчакаме и днешната тренировка и тогава ще видим дали ще са готови за мача утре", допълни мениджърът.