Бившият френски национал Еманюел Пти се обърна към настоящата звезда на Франция и Манчестър Юнайтед Пол Погба. Световният и европейски шампион заяви, че рекордната покупка на „червените дяволи” трябва да промени коренно поведението си и да прекрати конфликта със своя мениджър Жозе Моуриньо.

Треньорът на Валенсия: Нашият Кондогбия е по-добър от Погба

Рой Кийн захапа Погба: Реагира като ученик

Струвалият 89 милиона паунда на Юнайтед футболист от известно време се намира в охладнели взаимоотношения със Специалния, който не се страхува да го оставя на пейката за сметка на младия Скот Мактоминей. Всичко това бие по реномето на 25-годишния играч, а Пти описа цялата ситуация като отегчителна.

„На Пол бих му дал един съвет – да промени малко поведението си. Той трябва да сложи край на дуела с Моуриньо, защото Манчестър Юнайтед като клуб е много повече от тях двамата взети заедно.”

Юнайтед към Погба: Подкрепяш Моу или си аут!

„Сега той отвежда нещата на лична основа и това ясно се вижда на терена, където Погба отправя серия от негативни сигнали. Почва да става отегчително, когато постоянно си сърдит”, добави Пти.

Днес Манчестър Юнайтед посреща Брайтън в четвъртфинален мач от ФА Къп. Срещата стартира от 21,45 часа българско време, като можете да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2 и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA.