Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо и най-скъпият играч в историята на клуба Пол Погба заровиха томахавките. Или поне временно. Французинът е дал дума на наставника, че няма да напуска през зимния трансферен прозорец, каквито индикации имаше. 

Двамата влязоха в конфликт в началото на август, когато се заговори, че халфът е поискал да бъде продаден на Барселона. Португалецът категорично възрази и това съсипа отношенията между двамата. А допълнително масло в огъня наливаше и агентът на играча Мино Райола. 

В крайна сметка сделка нямаше, но се очакваше полузащитникът да подаде молба за продажбата си през януари. Това би съсипало имиджа на "червените дяволи" и затова Специалния е направил всичко по силите си да отложи този ход поне до лятото. 

Погба е дал утвърдителен отговор, но се очаква през юни да си тръгне и нищо не може да го задържи на "Олд Трафорд". Той е разочарован, че не е най-скъпоплатеният играч на клуба или поне не дори близо до възнаграждението на Алексис Санчес, който взима над половин милион паунда на седмица. 

Точно това вледени отношенията между звездата и мениджъра и те са вече на точката, от която няма обръщане. И затова развръзката с раздялата само се отлага.