Голямата звезда на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, ще остане в клуба, това потвърди мениджърът на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг на пресконференцията си преди мача срещу Лестър в четвъртък.

На въпрос какво ще бъде бъдещето на португалеца след пристигането на Антони и дали остава част от плановете му, Тен Хаг отговори:

„Разбира се. Ясно е, че имаме нужда от класни футболисти. Нужни са ни повече такива, за да „покрием“ всичките си мачове”, заяви нидерландецът.

По-рано днес стана ясно, че от Наполи категорично са отхвърлили възможността да привлекат Роналдо, а медиите в Англия писаха, че CR7 е решил да остане в Манчестър.

Тен Хаг обяви още, че пропада и евентуалният изходящ трансфер на Аарън Уан-Бисака, който също остава на „Олд Трафорд“.

„Разбира се, че Аарън остава. Това е съставът, с който ще бъдем от септември поне до януари”, разкри бившият наставник на Аякс.

Очаква се днес Юнайтед да обяви и привличането на вратаря Мартин Дубравка от Нюкасъл, който ще бъде резерва на Давид Де Хеа. Тен Хаг потвърди за идването на словака, който ще е с договор за наем с опция за откупуване.

„Мисля, че това беше за нас в този трансферен прозорец. Но когато се появи нещо изключително като възможност, като голям клуб ти трябва винаги да си готов“, завърши мениджърът.