Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че за него е мечта един ден да играе за Реал Мадрид. Бъдещето на французина на „Олд Трафорд“ бе обект на много спекулации през последните години, на фона на постоянните въпроси относно формата му.

„Червените дяволи“ платиха 89 милиона паунда, за да си върнат световния шампион от Ювентус през 2016 година, но оттогава Погба е в постоянна борба, за да отговори на дадената сума.

„За мен е мечта да играя за Реал Мадрид. Защо да не се случи това един ден? Но в момента съм в Манчестър Юнайтед и обичам клуба си. Забавлявам се и искам да направя всичко, за да поставя отбора там, където заслужава да бъде. Ще дам максимума от себе си, както и моите съотборници“, заяви Погба.

„Не съм разговарял с Ед Удуърд за подновяване на договора ми. Засега съм в Манчестър Юнайтед и мислите ми са към това да върна най-добрата си форма. Мисля, че ще дойде моментът, когато клубът ще дойде при мен и ще разговаряме дали да продължа договора си. За момента нищо не се е случило“, добави още той.

„Необходимо е да се борим. Знам, че ще преминем през трудни моменти. Трябва да имаме умствената сила, за да се върнем към най-доброто си ниво и да поставим клуба на мястото, което заслужава – на върха. Да спечелим титлата – това е амбицията на отбора. Знаем, че не е лесно, но това остава наша цел. Ние се борим за това“, каза французинът.