Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба не спести критиките си към своя отбор след поражението с 0:4 от Евертън през уикенда. Френският национал също беше на терена на „Гудисън парк”, но използва остри думи срещу съотборниците си.

„Не беше достатъчно добро. Загубата на мач е нещо лошо, защото водим битка за Топ 4. Поражението с 0:4, без да искам да пренебрегвам Евертън, но начинът, по който ние играхме беше неуважителен”, сподели атакуващият играч в интервю за Sky Sports.

Невил: Спекулациите за Реал са причина за формата на Погба

„Ние не уважавахме себе си, клуба и феновете. Когато носиш екипа на този клуб, го правиш, защото го заслужаваш, а когато го заслужиш, трябва да проявяваш уважение към тази култура.”

„Трябва да даваш всичко за клуба. Не искам да бъда груб с думите си, но езикът на тялото на някои от играчите не беше достатъчно добър за екипа на Манчестър Юнайтед”, категоричен беше Пол Погба.

Йънг: Забравяме Евертън, искаме 4 победи до края

„Не знам дали е достатъчно, но единственият начин да се извиниш, е като дадеш всичко от себе си. Може да загубиш мач, но трябва да дадеш всичко от себе си. Това е начинът, по който ще се извиним на феновете. Не можем да се представяме по този начин повече.”

„Не е добре за нас, за Манчестър Юнайтед, за историята на клуба, за феновете – не е хубаво”, завърши Пол Погба.